Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет. Какво масло??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля за съвет. Какво масло??

Здравейте колеги...отскоро имам Алфа и ми предстои смяна на консумативи (даже закъснявам с около седмица) и отидох да си купя масло като предварително ми казаха че трябва да е Селение (не съм сигурен за произношението), но ме убедиха да си взема Тотал Кварц полусинтетика и аз го взех....като отидох при майстора той ми показа на етикет до мотора че пише Селение за препоръчителна марка както пишеше и в кнжката та аз не посмях да го сменя и реших да ви запитам какво да правя?да го върна ли и да вема Селение? А за Тотал ме убедиха защото е по-скъпо а аз знам че по-скъпото е по-хубаво.
    мерси предварително на всички
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Не всяко скъпо масло е хубаво но точно това е А иначе аз бих ти препоръчал Селения и като че ли Голд.Аз в момента съм с 20К но нещо малко повече го подхарчва Селения Голд или 20К
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
      Не всяко скъпо масло е хубаво но точно това е А иначе аз бих ти препоръчал Селения и като че ли Голд.Аз в момента съм с 20К но нещо малко повече го подхарчва Селения Голд или 20К
      тъй тъй - ама глей да е за алфа ромео - не кат на мен да ми сложат за фиат и кат я набримча да стане на лимонада...
      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Да модела се води Селения 20К и на кутията/ламаринена-2л./има емблемата на Алфа Ромео
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Re: Моля за съвет. Какво масло??

Първоначално публикувано от 50 cent
          Здравейте колеги...отскоро имам Алфа и ми предстои смяна на консумативи (даже закъснявам с около седмица) и отидох да си купя масло като предварително ми казаха че трябва да е Селение (не съм сигурен за произношението), но ме убедиха да си взема Тотал Кварц полусинтетика и аз го взех....като отидох при майстора той ми показа на етикет до мотора че пише Селение за препоръчителна марка както пишеше и в кнжката та аз не посмях да го сменя и реших да ви запитам какво да правя?да го върна ли и да вема Селение? А за Тотал ме убедиха защото е по-скъпо а аз знам че по-скъпото е по-хубаво.
          мерси предварително на всички
          Няма проблеми колега , мани кво пише и кви лепенки има, нали трябва да си продават маслото. С Тотал не съм карал, но сигурно е добро масло.........наливай и си свиркай

Comment

мерси много колеги..аз вчера си взех селение голдс каквото пише с такова ще карам хехе даже се оказа че е по скъпо но на продавачите не им се ходело до склада за да вземат селение

Comment

селениЯ
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

хаха..съжалявам за грешката и благодаря за поправката

Comment